Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

IMPACT

DEW SCENTED

NUCLEAR BLAST

26/9/2003

Είστε ένας ευαίσθητος, ήρεμος και συνεσταλμένος άνθρωπος που ακούτε μουσική για να ηρεμήσετε μετά από μια κοπιαστική ημέρα, κατά την οδήγηση ή πριν πέσετε για ύπνο; Αν ναι, αποφύγετε με κάθε τρόπο το πέμπτο άλμπουμ των Γερμανών death/thrashers Dew Scented όπως ο διάολος το λιβάνι! Γιατί θα μου πείτε.

Λοιπόν για να τα πω απλά ο δίσκος είναι ότι πιο πορωτικό έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες και ειλικρινά αν έχετε γρήγορα αυτοκίνητο μην τολμήσετε και το βάλετε να παίξει γιατί δε θα σας πιάνουν ούτε τα λέιζερ και οι κάμερες της αστυνομίας! Αν πάλι θέλετε να κοιμηθείτε θα σας προκαλέσει τέτοια υπερδιέγερση, σαν να έχετε πιει 3 διπλούς espresso και 5 red bull. Αν «σας τρέχουν» στη δουλειά, την επόμενη θα πάτε και θα σπάσετε το αφεντικό σας στο ξύλο όπως προστάζει το πρώτο κομμάτι του δίσκου “Acts Of Rage”!

Λοιπόν για να κόψουμε την πλάκα, δεν τους είχα σε υπόληψη τους Γερμανούς αφού παλιότερες δουλειές τους που είχαν πέσει στα χέρια μου δεν με είχαν εντυπωσιάσει, όμως αυτό το άλμπουμ κυριολεκτικά δε λέει να βγει από το cd player αφού τα έχει όλα! Δύναμη, τσαμπουκά, πάθος (ώρες ώρες μου θυμίζω τον Αλέφαντο), riff που σκοτώνουν, καλή τεχνική κατάρτιση, κομματάρες και πορωτικά φωνητικά! Αν σας αρέσουν group όπως οι Haunted μη διανοηθείτε να το αγνοήσετε γιατί αν θα πρεπε να γράψω μία και μόνο λέξη για την συγκεκριμένη κυκλοφορία, αυτή θα ήταν «σκοτώνει»!

Κώστας Λιανίδης

Live
ROCKWAVE FESTIVAL (1η μέρα) – MARILYN MANSON, GARBAGE, MATISSE
24/06/2005
ROCKWAVE FESTIVAL (3η μέρα) - MOBY, SONIC YOUTH...
26/06/2005
QUEENS OF THE STONE AGE
14/6/2005
KRAFTWERK
17/6/2005
QUEENS OF THE STONE AGE + EAGLES OF DEATH METAL
15/06/2005
CHEMICAL BROTHERS, DAVE CLARK, BENT, EXPERT MEDICINE, ALEX STARK
11/6/2005
FAITHLESS
7/6/2005
CRUXSHADOWS, FROZEN AUTUMN, BLUE BIRDS REFUSE TO FLY
04/06/2005
SLIPKNOT+ Devilworx
30/5/2005
MADRUGADA
29/5/2005