Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

KID 606, DWAYNE SODAHBERK + guests 17 Οκτωβρίου στον ΜΥΛΟ

8/10/2003

KID 606,

DWAYNE SODAHBERK,

DJ PiCi,

REVERSE BROTHERS,

ATARY

Ώρα έναρξης : 10.30 μμ

Πληροφορίες : 2310822192 (Music Kitchen)

Τιμή Εισιτηρίου: Προπώλησης: 22 Ευρώ, Πόρτας 25 Ευρώ

H MusicKitchen παρουσιάζει τον KID 606, έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της Αμερικάνικης indie-electronica σκηνής για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκητην Παρασκευή 17/10 στο Club του Μύλου. Χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς, ένας prankster των ηλεκτρονικών και παιδί της Apple, μαγεύει με ήχους από techno, hip-hop, idm,ambient, electro και pop. Αγαπημένος του τρόπος έκφρασης είναι «να κλέβει» τραγούδια από την rock, pop και soul-funky μουσική και να τα ξαναπλάθει με την δικιά του punk αισθητική μέσα από ηλεκτρονικούς πειραματισμούς. Γνωστές μελωδίες μιξαρισμένες με electro, funk, ragga, techno, punk, hip-hop, drum’n’bass, ηλεκτρονικούς θορύβους, φωνητικά, και νιαουρίσματα από γάτες…!!!!! O KID 606 θα ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο κοινό της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας κομμάτια από το πρόσφατο Εp του ‘TheIllness”.

Μαζί του ο DWAYNE SODAHBERK από την Σουηδία, που θα παρουσιάσει επίσης κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο “Unfortunately”, ισορροπώντας μεταξύ pop, techno,electro και θορύβου.. Indiepoptronics στα καλύτερά τους!

Η βραδιά θα πάρει την μορφή ενός μικρού φεστιβάλ αφού οι καλύτεροι εκπρόσωποι της electronica στην Ελλάδα οι DjPiCi, REVERSE BROTHERS και ATARYθα πλαισιώσουν το αχτύπητο δίδυμο.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ στη Θεσ/νίκη στο BELLEVILLE (ΡΟΤΟΝΤΑ)
Μηνιαίο newsletter της Inner Ear με όλα τα νέα για τις δραστηριότητητες της εταιρείας
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου