Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ

ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ

PARLOPHONE

20/10/2003

Η Αρετή Κετιμέ είναι το νεαρό κορίτσι που γνωρίσαμε στις πρόσφατες εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα και μας εντυπωσίασε αφενός με τις φωνητικές της ικανότητες και αφετέρου με τη δεξιοτεχνία της στο σαντούρι.

Το μίνι αυτό cd περιέχει τέσσερα παραδοσιακά κομμάτια (το πονεμένο στήθος μου, στης πικροδάφνης τον ανθό, δυοσμαράκι μου, μαραίνομ΄ο καημένος) τα οποία ερμηνεύονται με τέτοιο τρόπο που ως αποτέλεσμα έχει τον αφοπλισμό του ακροατή. Η ενορχήστρωση στέκεται με σεβασμό στην παράδοση με εξαιρετικούς μουσικούς να κρύβονται πίσω από αυτήν, και το όλο αποτέλεσμα μοιάζει να αγγίζει τα όρια του ντοκουμέντου.

Το cd αυτό ενεργοποιεί την ιστορική ετικέτα της Parlophone υπό την αιγίδα της ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ ενώ την διεύθυνσή της ανέλαβε ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος θα εκδίδει μέσω αυτής τους δικούς του δίσκους αλλά και δουλειές νέων και άξιων καλλιτεχνών όπως και της Αρετής Κετιμέ .

Πέτρος Μαϊστράλης

Live
ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
30/11/2000
ELSEWHEN, CRYSTAL TEARS, HORIZON'S END, BREAKING SILENCE
3/12/2000
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ
10/12/2000
PERSONALITY CRISIS & SECRET FOOL
15/12/2000
WATERBOYS & ADAM SNYDER
8/12/2000
GIANT SAND
2/12/2000
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΟΥΔΙΑΣ
1/12/2000
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ - ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ
19/11/2000
COSMIC PSYCHOS Rockin Bones
3/10/2000
DUENTE
3/11/2000