Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

AEON

ZYKLON

CANDLELIGHT/Cosmic Storm

16/10/2003

Candlelight Records presents a psyklon enterprises production starring Samoth, Trym, Destructhor and now introducing Sechdamon… Έτσι ξεκινάει το κατεβατό που βρίσκεται στο εξώφυλλο του δίσκου και μας παρουσιάζει την νέα δεύτερη δουλειά των Zyklon στα πρότυπα των κινηματογραφικών παραγωγών.

Η μπάντα είχε κυκλοφορήσει πρόπερσι το ντεμπούτο της άλμπουμ “ World Of Worms ” στο οποίο έκανε φωνητικά ο Daemon των Limbonic Art. Αυτή τη φορά πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται ο «συμμπαντιώτης» (έγραψα..) του Destructhor στους Myrkskog, Sechdamon. Εντάξει για τους Samoth και Trym δε νομίζω πως χρειάζεται να προσθέσω κάτι όλοι ξέρετε ποιοι είναι και τι δείγματα γραφής έχουν δώσει στον χώρο. Το άλμπουμ είναι «αβυσσαλέο», τεχνικό, με πειραματισμούς, τα φωνητικά του Sechdamon είναι αυτά που πρέπει σε όλα τα κομμάτια και το αποτέλεσμα είναι ένα κολασμένο black/death metal άλμπουμ από το οποίο με μεγάλη δυσκολία ξεχώρισα το καταιγιστικό “Psyklon Aeon”, και το closing track “An Eclectic Manner”.

Είναι μάταιο να λες πολλά όταν τα πράγματα είναι τόσο απλά με μια κυκλοφορία. Εξάλλου είμαι σίγουρος πως οι φίλοι του είδους θα το έχουν προσεγγίσει ήδη..

Κώστας Λιανίδης

Live
GHOST NOTE PROJECT-SENSOMATIC
16/11/2012
PlisskenFestival 2012
12/5/2012
MOGWAI, KWOON
25/1/2012
ULVER
26/11/11
KILIMANJARO DARKJAZZ ENSEMBLE, THE MOUNT FUJI DOOMJAZZ CORPORATION
11/11/2011
PULP
27/5/2011
NO AGE, Background Noise Suppression
27/4/2011
God Is An Astronaut, Absent Without Leave–
6/2/2011
MARK LANEGAN, ISOBEL CAMPBELL
12/12/2010
THESE NEW PURITANS, Plissken festival
5/12/2010