Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ των1 GIANT LEAP

22/10/2003

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας των 1 GiantLeap, στα πλαίσια της διοργάνωσης Atmospheres.

Το φιλμ καταφέρνει να προσεγγίσει διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες του πλανήτη μας, που όμως μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Ένα ηχητικό – μουσικό ταξίδι, με οδηγό, τους δύο δημιουργούς της ταινίας, Jamie Catto (ex-Faithless) και DuncanBridgemanμέσα στο οποίο μας αποκαλύπτουν τους οραματισμούς τους για τον 21Ο αιώνα.

  • Χώρος – ChromaClub, Καραγιώργη Σερβίας & Λέκκα 8 Σύνταγμα
  • Ώρα Έναρξης - 10:00 μ.μ
  • Διάρκεια 360΄

Το πρώτο ενιαίο σε σύλληψη DVD/LP project για τον 21Ο αιώνα αφιερωμένο στις διαφορετικές ανά τον κόσμο κουλτούρες που όμως μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά σε μια ενιαία καλλιτεχνική δημιουργία.

Ήχοι, ρυθμοί, spoken word και εικόνες. Μουσικοί, παραμυθάδες, συγγραφείς, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες, από τους δρόμους της Νέας Υόρκης έως τα βουνά του Νεπάλ.

Εμπνευστές και υπεύθυνοι αυτού του project είναι οι Jamie Catto (Faithless) και Duncan Bridgeman.

Χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας την "τελευταία λέξη" της τεχνολογίας, οι Cato και Bridgeman γύρισαν σε όλο τον κόσμο και ηχογράφησαν - ζωντανά με το laptop τους ή on line - μουσικούς, χρωματίζοντας έτσι με διαφορετικά εθνικά στοιχεία το project.

To 1 Giant Leap αποτελείται από 12 κεφάλαια: film και album. To κάθε κεφάλαιο του film αντιστοιχεί σε ένα track του δίσκου, εξετάζοντας ένα διαφορετικό θέμα την κάθε φορά.

Μερικοί από τους guests του project: Dennis Hopper, Brian Eno, Michael Stipe, Robbie Williams,Tom Robbins, Maxi Jazz (Faithless), Baaba Maal, Neneh Cherry, Andy Summers κ.α

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
63 High (Παρουσίαση νέου δίσκου) και after-show special event με τους Weeding Dub (FRA) την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο Block33
THE GATHERING , A celebration of 20 Years of Music!! τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα
Οι Mando Diao, το πενταμελές Σουηδικό γκρουπ έρχεται στην Ελλάδα
«Εβδομάδα Βιολιστικής Τέχνης αφιερωμένη στο Μπαρόκ»
PIERCED ARROWS, …DEAD MOON rising in Greece!
Τα τραγούδια που επισημαίνει το ΡΟΔΟΝ Fm αυτόν τον καιρό..(άλλοι το λέν και airplay)
επιστροφή του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Ο Tasman (Τάσος Παπαστάμου) support στους PET SHOP BOYS
Δισκογραφική δραστηριότητα από τον Sufjan Stevens
50 Cent -Before I Self Destruct, νέο album