Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

O HUGO RACE τον δεκέμβριο στην Ελλάδα

29/10/2003

Το Atraktos.net, Το Μικρό Μουσικό Θέατρο, η kazan dB production και το δισκοπωλείο Stereodisc φέρνουν τον αγαπημένο HUGO RACE τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα.

5 Δεκεμβρίου στον ΜΥΛΟ, Θεσ/νίκη (opening Illegal Operation + Sugarmate)

6 Δεκεμβρίου στο Μικρό Μουσικό Θέατρο

ΗUGO RACE

O Hugo Race ήταν ιδρυτικό και δυναμικό μέλος των Bad Seeds του Nick Cave. Δημιούργησε επίσης στη Μελβούρνη τους The Wreckery και εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον μας δίνει απλόχερα καταθέσεις ψυχής με το συγκρότημα του τους True Spirit.

H μουσική του είναι η κατεξοχήν ανεξάρτητη ροκ έκφανση, με στοιχεία ψυχεδέλειας, industrial, experimental blues Στοιχεία που διέπουν τo eclectic rock. Η βραχνή βαθιά εκφραστική φωνή του Hugo Race και ο δυναμικός ηλεκτρικός του ήχος αποτελούν ένα ιδιόμορφο μουσικό τοπίο που σε μαγνητίζει και σε καθηλώνει.

Η ολοκαίνουρια κυκλοφορία του HUGO RACE + TRUE SPIRIT με τίτλο THE GOLDSTREET SESSIONS αποτελεί μια λυρική φλογισμένη ροκ, με ένταση και ανάδειξη της λεπτομέρειας στη σύνθεση. Ήδη κριτικοί έχουν υμνήσει αυτή την κυκλοφορία ως νέα επιβεβαίωση της μουσικής προσωπικότητας του Αυστραλού καλλιτέχνη.

Το κοινό τηςχώρας μας θα έχει άλλη μια ευκαιρία να ζήσει την γοητεία της μουσικής του την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στον Μύλο, θεσσαλονίκη και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Μικρό Μουσικό Θέατρο

Μαζί του και η Ιταλίδα τραγουδίστρια Marta Collica με την οποία συγκινούν με το συγκρότημα των Sepiatone. Για άλλη μια φορά θα ζήσουμε τον σύγχρονο ανεξάρτητο ήχο.

Κυριάκος Σκορδάς

Δελτία Τύπου
Νέες πληροφορίες για τη συναυλία της Kylie στις 22 Μαϊου
ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του James Blunt
Επανακυκλοφορεί το 1o album της Amy Winehouse-Frank σε Super Deluxe Edition
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! IRON BUTTERFLY
Hugo Race & the True Spirit, νέος δίσκος
Το Σάββατο 3 Μαίου το Κεφάλαιο 24 στη σκηνή του “bios”
ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!, Πρεμιέρα στις 6 Μαΐου, στο Θέατρο Badminton!
ΙΟΚΑΣΤΗ, Ο γνωστός μύθος του Οιδίποδα μέσα από το βλέμμα της Ιοκάστης. Τελευταίες παραστάσεις
Μπάμπης Παπαδόπουλος, Socos & The Live Project Band, George Kontrafouris Baby Trio. Μαζί στο Κυτταρο στισ 15/5!!
DORREY LYLES & BAND feat. REV. CHARLES R. LYLES από 18/4 στο Half-Note