Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Παγκόσμια διάκριση για τον Έλληνα Σολίστα ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΤΑΜΟΥΣΗ

5/11/2003

Για μια ακόμα φορά ο γνωστός Ελληνας σολίστ Ιωάννης Ποταμούσης που διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιλέγεται μεταξύ εκατοντάδων στον διεθνή διαγωνισμό Πιάνου «DISKLAVIER»

Μόνο 60 σολίστες απο όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στον διεθνή διαγωνισμό «InternationalPiano-e-Competition». Οι σολίστες έχουν κληθεί σε ακρόαση που θα λάβουν μέρος σε τέσσερεις περιοχές σ όλο τον κόσμο, και σε αίθουσες που έχουν προετοιμαστεί ειδικά για τον διαγωνισμό Disklavier. Οι περιοχές αυτές είναι το Χαμαμάτσου στην Ιαπωνία, το Παρίσι της Γαλλίας το Λός Αντελες και η Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Ο τελικός γύρος θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο απο τις 25-29 στην Μινν/St.Paul, U.S.A.

Οι φιναλίστες θα εκτελέσουν κονσερτα για πιανο με την διεθνούς αναγνωρισμένη κλασική Ορχηστρα της Μινεσότα με μουσικό διευθυντή τον OsmoVanska. O ετήσιος αυτός διαγωνισμός είναι καθιερωμένος ώς ένας απο τους 30 αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου, και χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίππεδο και την εντιμότητα του.

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 & ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ το ARK FESTIVAL στην Αθήνα
Ηραίον Σάμου, φεστιβάλ 7-9 Αυγούστου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης
SUPER HEAVY, MICK JAGGER’S SUPER GROUP
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου -Βραβεία
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, η τρίτη και τελευταία συναυλία του Roger Waters
Οι MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο
Γιορτές της Γης: το αναλυτικό πρόγραμμα
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Ιούνιο 2011