Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

RAINING PLEASURE κυκλοφορία & party

3/12/2003

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ

RAINING PLEASURE

στο @VESOMARE, PATRAS

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ώρα:21.00)

+ PARTY MY PLANET B612

@ 49 STEPS, ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 49

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ώρα:23.00)

Forwards + Backwards release:

To My Planet B612, επίσημο fanclubτων Raining Pleasure, με μεγάλη του χαρά σας ενημερώνει πως σήμερα κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ του κορυφαίου ελληνικού σχήματος.

Party:

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά από την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ στον πολυχώρο της Veso Mare (Πάτρα), το My Planet B612 γιορτάζει την εν λόγω κυκλοφορία με ένα ξέφρενο party στο club 49 Steps (Γεροκωστοπούλου 49, Πάτρα), όπου θα ακουστούν αποσπάσματα από όλη την δισκογραφία του συγκροτήματος, και άλλα αγαπημένα συγκροτήματα, σε ένα setπου σκοπεύει να σας κρατήσει σε απόλυτα χορευτική διάθεση όλο το βράδυ.

PartyBonus:

Σε όσους παρευρεθούν στο party@steps, θα κληρωθεί promo υλικό σχετικό με το συγκρότημα. Επίσης, θα είναι διαθέσιμες και οι καινούριες μπλούζες του fan club, επηρεασμένες από το artwork και το στιχουργικό υλικό του καινούριου άλμπουμ των Raining Pleasure.

Ακολουθεί συνοπτικό δελτίο τύπου για το Forwards + Backwards…

RAINING PLEASURE FORWARDS + BACKWARDS

Κυκλοφορεί σήμερα (Τετάρτη, 3 Δεκέμβρη) από την Minos/Emi, ο καινούριος δίσκος του αγαπημένου μας συγκροτήματος, με τίτλο Forwards + Backwards.

Λίγα λόγια για το άλμπουμ...

Το νέο album των Raining Pleasure κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο Forwards+Backwards. Ανάμεσα στα τραγούδια που ξεχωρίζουν στη νέα τους δουλειά είναι το “Kastor Bossa” πρώτο single που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, τa ARing’ (ένα καταιγιστικό κομμάτι, που θα εκπλήξει όσους έμαθαν τους Raining Pleasure μέσα από το Flood και μόνο), “World, May God Forgive Me ” (δεύτερο single) , ‘Love Me, LoveMe, LoveMe , το καταπληκτικό ντούετο με την Ελλη Πασπαλά, Identical Twins’, και το “Luv 90”, μία υπέροχη μπαλάντα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Συμμετοχές – παραγωγή

Στο άλμπουμ συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί, μεταξύ των οποίων και ο David Lynch και ο Χρήστος Λαϊνάς , ενώ την παραγωγή του άλμπουμ έχει επιμεληθεί και εδώ ο Coti K, με την βοήθεια του Χρήστου Λαϊνά (πρώην κιθαρίστας των Ονειροπαγίδα).

H νέα πολυσυλλεκτική δουλειά των Raining Pleasure επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις (από την ποικιλία στο ύφος των διαφόρων κομματιών εώς και την επιλογή τους να διασκευάσουν το..., χμ ας το αφήσουμε για έκπληξη καλύτερα, μέχρι να το ακούσετε - δηλαδή μέχρι αύριο!). To album είναι το 4ο του συγκροτήματος και το πρώτο μετά την μεγάλη επιτυχία του Flood , μέσα από το οποίο είχαν ακουστεί οι επιτυχίες Fake’ και Capricorn’ .

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Μικρό Μουσικό Θέατρο, 17-18/5 το Burnt Festival
THE EDGE, The first and only Straight Edge fanzine straight out of Greece!
"EYE IN TYME Alternative Festival Vol. 2.7"
6ο Radio Active Festival, των Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης
SYNCH Festival, τα εισιτήρια κυκλοφορούν on line από 19/5
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2007
thank you europe, this is the week to have fuck!!! Σχόλιο από τους BARK BARK BARK
Οι θρυλικοί Last Drive στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 18 Μαϊου
EYE IN TYME Alternative Festival v2.7
ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΛΛΑΙΟΥ στο BIOS