Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

BLINK OF AN EYE

ENCHANT

INSIDE OUT

6/9/2002

Μετά από 2 χρόνια απουσίας απο τη δισκογραφία οι Αμερικάνοι progsters επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. και αλλαγή στο line up, αφού ο καταπληκτικός drummer αλλά και στιχουργός Paul Craddick δεν βρίσκεται πλέον στους κόλπους της μπάντας. Στη θέση του βρίσκεται ο Sean Flanegan ενώ η μπάντα αναζητά και μόνιμο πληκτρά.

Το "Blink Of An Eye" είναι το έκτο άλμπουμ για τους Enchant και τους βρίσκουμε να συνεχίζουν εκεί που είχαν σταματήσει με τα δύο τελευταία τους άλμπουμ "Break" και "Juggling Nine Or Dropping Ten" στα οποία ανέπτυξαν πιο προσωπικό ύφος πέρα απο τις επιρροές τους οι οποίες είναι γνωστές... Rush και Marillion.

10 νέα κομμάτια θα βρείτε εδώ τα οποία κινούνται, όπως προείπα, στα χνάρια των δύο τελευταίων τους δίσκων και δε νομίζω πως θα αφήσουν παραπονεμένο κάποιον που του άρεσαν.Οι στίχοι του δίσκου είναι για μια ακόμη φορά καταπληκτικοί ενώ θα ήταν μάταιο να μιλήσουμε για τις εκτελεστικές ικανότητες των μουσικών.

Προσωπικά ξεχώρισα τα "Under Fire", "My Everafter" και "Despicable" αν και σε τέτοια συναισθηματικά φορτισμένα άλμπουμ ο καθένας βρίσκει τα προσωπικά του κολλήματα.

Κώστας Λιανίδης

Live
FUZZTONES - Athens
4/4/2003
FUZZTONES - Θεσσαλονίκη
5/4/2003
ARTHUR LEE & LOVE
4/4/2003
PORCUPINE TREE - Athens 2st day
23/3/2003
MADBALL - STAGNATE - SKINDRED (Αθήνα)
16/03/03
BLIXA BARGELD - Solo Vocal Performance
5/4/2003
MADRUGADA - Θεσσαλονίκη
04/04/2003
PAIN OF SALVATION - RAGE-SORROWFUL WINDS - FRAGILE VASTNESS: ΑΘΗΝΑ
22/3/2003
S.INK
03/04/2003
PAIN OF SALVATION - DENIAL PRICE
23/3/2003