Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

KING OF ALL KINGS

HATE ETERNAL

EARACHE

3/10/2002

Θα πω τρία ονόματα: Eric Rutan (Ripping Corpse, Morbid Angel, Alas), Jared Anderson (μπάσο και φωνητικά στις περιοδείες των Μοrbid Angel) και Derek Roddy (Nile, Malevolent Creation, Council of the Fallen) στα τύμπανα. Αποτέλεσμα: Brutal Florida Death Metal!

Όσοι δεν τους γνώριζαν από το πρώτο τους άλμπουμ "Conquering The Throne" είναι καιρός να τους μάθουν τώρα. Ο Rutan πλέον έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στους Hate Eternal και μαζί με τα άλλα δύο παλικάρια αποφασίζουν να τα σπάσουν όλα. Πιο τεχνικό και με καλύτερη παραγωγή από το ντεμπούτο, το "King Of All Kings" είναι μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες για φέτος στο dearh metal.

Θα χρειαστείτε αρκετά ακούσματα για να καταλάβετε σε ένα βαθμό το άλμπουμ γιατί το μουσικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό όπως και το επίπεδο της καφρίλας :-). Ακόμα κι εγώ που δεν είμαι και οπαδός του είδους και το έχω λιώσει στο παίξιμο. ’ντε γεια!

Κώστας Λιανίδης

Live
PURESSENCE
23 /11 / 2007
CLOSER, FUSE FOR PEKAR
23/11/2007
London After Midnight
9/11/2007
FATES WARNING
19/11/2007
SIGMATROPIC
15/11/2007
ELECTRELANE, ANNI ROSSI–
10/11/07
THE DEVASTATIONS – ΚΟΡΕ ΎΔΡΟ
02/11/07
AMY WINEHOUSE
26/10/2007
UNDERWATER CHESS
14/10/2007
DAVID SYLVIAN
13/10/2007