Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο σολίστας Paul Badura-Skoda στην Αθήνα

19/1/2004

Ο Paul Badura-Skoda στην Αθήνα

§ Ο διάσημος σολίστας πραγματοποιεί Σεμινάρια Πιάνου στις 21, 22 και 23 Ιανουαρίου

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2004 - - Για άμεση δημοσίευση.

Το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο «Μουσικοί Ορίζοντες» ανακοίνωσε σήμερα ότι ο διεθνούς φήμης πιανίστας Paul Badura-Skoda θα πραγματοποιήσει Σεμινάρια Πιάνου στην αίθουσα του Ωδείου τον Ιανουάριο του 2004.

Ο Paul Badura-Skoda είναι ένας από τους σημαντικότερους πιανίστες του 20ου αιώνα. Μαθητής του Edwin Fischer, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μαέστρους (Furtwängler, von Karajan, Gardiner) και με τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου και έχει πολλάκις διακριθεί για τις ερμηνείες του. Οι ηχογραφημένες εκτελέσεις του αυστριακού σολίστα αποτελούν ένα ευρύ ρεπερτόριο (περισσότεροι από 200 δίσκοι LP και δεκάδες CD με έργα μεγάλων συνθετών, ανάμεσα στους οποίους οι Mozart, Beethoven και Schubert), ενώ τα MasterClass Σεμινάριά του έχουν τιμήσει μερικές από τις μεγαλύτερες Μουσικές Ακαδημίες (στην Ιταλία, την Ελβετία, την Ισπανία, κ.α.).

Σε συνέχεια της διεθνούς τουρνέ (Παρίσι, Βιέννη, Τόκυο, Οσάκα, Νέα Υόρκη, Κάλγαρι και Μιλάνο) που πραγματοποίησε για τα 75α γενέθλιά του (2002-2003), ο Paul Baruda-Skoda θα βρίσκεται στην Αθήνα για ένα μόνο ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (20 Ιανουαρίου) και για τα Σεμινάρια Πιάνου του Ωδείου «Μουσικοί Ορίζοντες» στις 21, 22 και 23 Ιανουαρίου 2004.

Για πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 3821396 και 210 3827385.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΩΔΕΙΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο – Ωδείο «Μουσικοί Ορίζοντες» είναι μια ξεχωριστή εκπαιδευτική μονάδα για την ανάπτυξη της μουσικής παιδείας. Οι «Μουσικοί Ορίζοντες», ένα εκλεκτό επιτελείο από καθηγητές, παιδαγωγούς και σολίστες υπό την καθοδήγηση του καθηγητή και διευθυντή Κωστή Γαϊτάνου, εργάζονται συγκροτημένα για τη μουσική κατάρτιση στους κλασσικούς αλλά και σε σύγχρονους τομείς σπουδών.

Με ποικίλη καλλιτεχνική δραστηριότητα, έντονη παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο και συνεργασία με σημαντικά Ωδεία και Εκπαιδευτήρια, οι «Μουσικοί Ορίζοντες» βάζουν το δικό τους στίγμα στα Μουσικά Δρώμενα του τόπου μας.

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
Δύο υπέροχες φωνές την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Gagarin 205! Isobel Campbell και ο Mark Lanegan
«WHICH SIDE ARE YOU ON FEST» - Για μια τέχνη αντίστασης στο πλευρό των εργαζομένων
O Μπάμπης Παπαδόπουλος στην πρώτη εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου νέου του cd Απ΄τη σπηλιά του Δράκου
Oι Le Page κυκλοφορούν το πρώτο full length album τους, το Yojikevin
Οι περιπέτειες του Αλαντίν σε ένα υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ …σε όλη την Ελλάδα
H Agenda στο koo-koo από 9 έως 14/12
Έκθεση κολάζ με τίτλο Junk Food στη Θεσ/νίκη (Partisan)
John Lennon & Beatles Tribute από το συγκρότημα των SKELTERS
Saxon - 6 Απριλίου Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη & 7 Απριλίου Fuzz, Aθήνα
STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL σε Αθήνα και Θεσ/νίκη