Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θεάτρου-αυτοσχεδιασμού με την Snjezana Premus

9/2/2004

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ Snjezana Premus

Σωματικό θέατρο – αυτοσχεδιασμός

με το σώμα και τον ήχο

Το εργαστήρι λόγου και κίνησης της Εκτοπίας και το Μικρό Μουσικό Θέατρο διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Σωματικό Θέατρο – αυτοσχεδιασμός με το σώμα και τον ήχο» και εισηγήτρια την SnjezanaPremus. Toσεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές και ενδιαφερόμενους και διαρκεί 3 Παρασκευοσάββατα:

13 και 14/ 2

12 και 13/3

19 και 20/3

και ώρες: 6 – 9 μμ την Παρασκευή και 12 – 3 μμ το Σάββατο.

Για πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

210 9245644

6978354514

6974 825 974

και693 700 76 72

Snjezana Premus

Free-lancechoreographer, dancerandteacher.

H κροατικής καταγωγής Snjezana Premus, γεννήθηκε στη Σλοβενία το 1974. Αποφοίτησε από τη σχολή χορού (BA degree) του London Contemporary Dance School, και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Χορογραφία (Master Degree) στο ίδιο ίδρυμα το 1998. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ και διοργανώσεις όπως τα "Choreographic Production" (Γλασκόβη), "DanceWeb"(Βιέννη), "On the Edge" Improvisation Festival (Παρίσι) και "Choreographic Project" (Βερολίνο), έχοντας συνεργαστεί με επιφανείς δασκάλους από το πεδίο του χορού όπως οι E. Claid, J. Hamilton, D. Zambrano, V. Mantero, Nir Ben Gal, Iztok Kovac, κ.άλ. που της ενέπνευσαν το ενδιαφέρον για τον αυτοσχεδιασμό.

Το ενδιαφέρον της για τον αυτοσχεδιασμό την οδήγησε στο να πειραματιστεί με το συσχετισμό κίνησης και ήχου σε ανοιχτές δομές με αυτοσχεδιαστικά στοιχεία. Πρόσφατο κύημα αυτού του εγχειρήματος υπήρξε το πειραματικό project “AmplifiedBody”, σε συνεργασία με το βερολινέζο μουσικό (liveelectronics) IgnazSchick. Μαζί έχουν δώσει παραστάσεις στη Σλοβενία, Γερμανία, Αγγλία.

Από το 1995 συνεργάζεται σαν χορεύτρια με τη Yelp Dance Company, της χορογράφου Μαριέλα Νέστορα που εδρεύει στην Αθήνα .

Έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε σειρά εργαστηρίων στη Σλοβενία, Κροατία, Αγγλία, Γερμανία. Έχει συμπράξει με το Νίκο Βελιώτη (τσέλο) και τον CotiK. (liveelectronics). Τον Απρίλιο του 2003 εμφανίστηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συμπράττοντας με τον τρομπονίστα VinkoGlobokar. Το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2003 παρουσίασε στο θέατρο Φούρνος την παράσταση «ΖΑΝΚΑ – Η Θηλιά»

Atraktos.Net

Δελτία Τύπου
Οι Δανοί Kissaway Trail επιστρέφουν με νέα δουλειά
Ο Ed Harcourt επιστρέφει με το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του “Lustre”,
Φεστιβάλ ΕΜΜΑ 2010 στη Θάσο. Ο Trevor Jones για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
15-18 Ιουλίου 2010, οι Γιορτές της Γης στη Βλάστη Κοζάνης. Φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια!
One Love Summer, reggae συναυλικάη βραδιά 15 Ιουλίου στο Γουδί
RECOVERY, Είναι ο νέος δίσκος από τον Eminem
Πρεμιέρα γιατο festival της Play Our Music με Night On Earth-Boomstate-Kappa!
Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 a rastavibeday fest στη Θεσσαλονίκη
SONISPHERE FESTIVAL - LAST DETAILS
Οι Καναδοί Stars κυκλοφορούν το νέο, πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους