Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Οι FILM live στο τέλος του δίσεκτου Φλέβάρη...

16/2/2004

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

STAGE, ΛΕΜΠΕΣΗ 19, ΣΥΓΓΡΟΥ

Ώρα έναρξης 22:00, Είσοδος 10 € ΜΕ ΠΟΤΟ.

Oι Film αποτελούν τη νέα φωνή και την πιο φρέσκια πρόταση της σημερινής pop-rock σκηνής στην Ελλάδα. Το γκρουπ σχηματίστηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2001. Η σύνθεσή τους:

::Ελένη Τζαβάρα..............φωνή
::Κώστα Μπόρση.............ντραμς
::Δημήτρη Μπόρση..........μπάσσο, στίχοι
::Μάκη Δρόσο..................κιθάρες

Οι Filmξεκίνησαν να παίζουν φιλτράροντας τις πολυεπίπεδες και ιδιαίτερα εκλεκτικές επιρροές τους. Μια ηχητική εξερεύνηση που άρχισε με ένα λευκό χαρτί για χάρτη... με αποτέλεσμα έναν πειραματικό ήχο αλλά και pop, κιθαριστικά και ρυθμικά ξεσπάσματα, με μελωδικές φωνές και ηλεκτρονικό θόρυβο, το οποίο η μπάντα ονόμασε “music for airports and supermarkets”, δίνοντας την αίσθηση ενός κινηματογραφικού soundtrack.

Οι πρώτες τους ηχογραφήσεις καταγράφηκαν σε δύο 5-track demo που αν και πρωτόλεια, φανέρωναν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Συμμετείχαν στησυλλογή Athens Pop Scene 2001 του Mad Club, ενώ αξιέπαινες ήταν οι εμφανίσεις τους μαζί με τους Placeboκαι τους Flaming Lipsόπου απέσπασαν πολύ κολακευτικά σχόλια από τους leaders των δύο συγκροτημάτων Brian Molko και Wayne Coyne αντίστοιχα. Δεν εξαιρείται φυσικά η επιτυχημένη τους εμφάνιση με τους Puressence στο Μύλο της Θεσσαλονίκης στην οποία κυριολεκτικά αποθεώθηκαν.

Πολύ καλή αίσθηση δημιούργησε και το πρώτο τους video για το κομμάτι Jokulhaup το οποίο παίζεται κατά κόρον από τους μουσικούς και όχι μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δίκαια θεωρούνται ως το πιο ελπιδοφόρο και ανερχόμενο Ελληνικό σχήμα, το οποίο έχει κάνει κοινό και κριτικούς να παραμιλούν.

Οι Film θα εμφανιστούν ζωντανά στο Stage, Λεμπέση 19, την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου όπου είναι σίγουρο ότι θα εξαργυρώσουν για ακόμη μία φορά, τις άριστες εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι στιγμής.

Το σετ τους φυσικά θα στηριχτεί στο υλικό του πρώτου τους album “No Luggage” που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού από την Hitch Hyke . Ενώ δεν θα παραλείψουν να παίξουν, καινούρια κομμάτια που έχουν προσθέσει στο σετ στις τελευταίες εμφανίσεις τους, τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά.

STAGE, ΛΕΜΠΕΣΗ 19, ΣΥΓΓΡΟΥ

Ώρα έναρξης 22:00, Είσοδος 10 € ΜΕ ΠΟΤΟ.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Το Hip Hop στηρίζει τη μάχη κατά των ναρκωτικών
Η EYE IN TYME παρουσιάζει για άλλη μια φορά... the alternative cream of Thessaloniki. Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Ξυλουργείο του Μύλου
Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) την δεκαετία 1985-1995.
και η ανασκόπηση για τα καλύτερα του Δεκέμβρη στο ΡΟΔΟΝ Fm, στις Σέρρες
Τα events της KazandB Productions για τον Ιανουάριο 2007
Οι SECTION 25 η θρυλική Post-Punk μπάντα της FACTORY 11 Ιανουαρίου στην Αθήνα
Παρασκευή 12 ,Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007 τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ παίζπουν ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, στην Πετρούπολη
The Acoustic Fellowship of the Strings από την Τετάρτη 10-1-2006 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ΄στην Υδρόγειο
Το Κ.Θ.Β.Ε. τιμά τον λογοτέχνη Γιώργο Ιωάννου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007,
PIANO MAGIC τελικά στο BIOS 22 & 23 Φεβρουαρίου 2007