Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ - ΧΑΪΝΗΔΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

3/4/2004

Μαρίζα Κωχ και οι Χαϊνηδες ξανά μαζί, για λίγες, επιλεγμένες παραστάσεις!

Ύστερα από την ιδιαίτερη αίσθηση που προκάλεσε η πρώτη τους μουσική συνάντηση το περασμένο φθινόπωρο, η Μαρίζα Κωχ και οι Χαϊνηδες συναντιούνται τώρα ξανά για μία σειρά λίγων παραστάσεων σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Το An club έχει την τιμή να φιλοξενεί για δύο βραδιές, δύο αυθύπαρκτες καλλιτεχνικές εκφράσεις κοινής αισθητικής που έχουν αφήσει εδώ και χρόνια το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική δημιουργία.

Θα συναντηθούν επί σκηνής , όχι μόνο για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και για να προχωρήσουν σε έναν αποκαλυπτικό μουσικό διάλογο: Ανταλλάσσουν μεταξύ τους μουσικές , εμπειρίες και μνήμες , μας φανερώνουν απροσδόκητα τραγούδια που αγαπούν, παραμένουν ελεύθεροι στον αυτοσχεδιασμό και μας καλούν σε ένα διονυσιακό ηχητικό τοπίο όπου ερμηνευτές, μουσικοί και ακροατές γίνονται συμμέτοχοι σε ένα απρόβλεπτο μουσικό δρώμενο.

Στη μουσική εκείνη μέθεξη που μόνο οι αληθινές συναντήσεις δημιουργούν.

Η Μαρίζα Κωχ και οι Χαϊνηδες, γνήσιοι ταξιδευτές των ήχων, μας προσκαλούν για μία ακόμη φορά στα συναρπαστικά τοπία της μουσικής τους.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 210 3305056 -7

Ώρα έναρξης 22:00, Είσοδος 20 €

AN CLUB SOLOMOU 13-15 EXARHIA TEL: 210 3305056 FAX: 210 3305057

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Η EYE IN TYME παρουσιάζει για άλλη μια φορά... the alternative cream of Thessaloniki. Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Ξυλουργείο του Μύλου
Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) την δεκαετία 1985-1995.
και η ανασκόπηση για τα καλύτερα του Δεκέμβρη στο ΡΟΔΟΝ Fm, στις Σέρρες
Τα events της KazandB Productions για τον Ιανουάριο 2007
Οι SECTION 25 η θρυλική Post-Punk μπάντα της FACTORY 11 Ιανουαρίου στην Αθήνα
Παρασκευή 12 ,Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007 τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ παίζπουν ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, στην Πετρούπολη
The Acoustic Fellowship of the Strings από την Τετάρτη 10-1-2006 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ΄στην Υδρόγειο
Το Κ.Θ.Β.Ε. τιμά τον λογοτέχνη Γιώργο Ιωάννου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007,
PIANO MAGIC τελικά στο BIOS 22 & 23 Φεβρουαρίου 2007
Παρασκευή 12 Ιανουαρίου: Primitive Garage Punk Dj Set στο bar ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ-Θεσσαλονίκη