Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

20 χρόνια BLUES WIRE...

20/4/2004

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

JAZZ CAFÉ

26ης Οκτωβρίου 33- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

τηλ. 2130-516515 φαξ 2310-545113

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΙΟΥ 2004

BLUES WIRE

Το 2004 έχει μία ιδιαίτερη σημασία για τους BLUES WIRE, αφού σηματοδοτεί την αδιάκοπη παρουσία τους στα μουσικά πράγματα για 20 χρόνια. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία συνοδεύοντας τη διάκριση του μακροβιότερου συγκροτήματος στα ελληνικά μουσικά δεδομένα, είναι μια ξεχωριστή πορεία και δημιουργικότητα.

Μια πορεία που τους έχει αναδείξει όχι μόνο ως το καλύτερο, και με διαφορά, ρύθμ εν μπλουζ συγκρότημα της Ελλάδας και ένα από τα καλύτερα του είδους στην Ευρώπη, αλλά και μία δημιουργικότητα όπου, όπως λένε και οι κριτικές των δίσκων τους από την Ελλάδα μέχρι τη Νορβηγία και την Αμερική, οι BLUESWIRE αποδεικνύονται ικανοί να υπηρετούν πιστά αλλά και να ανανεώνουν ουσιαστικά μια μουσική που γεννήθηκε και εξελίχθηκε στο αμερικάνικο νότο.

Ο Ηλίας Ζάικος στη φωνή και στην κιθάρα, ο Σωτήρης Ζήσης στο μπάσο, ο Αλέξανδρος Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Γεώργιος Μπαντούκ στη φυσαρμόνικα ,στην κιθάρα και στη φωνή, επιστρέφουν στο φιλόξενο και ανανεωμένο Jazz Café της Υδρογείου με «ανοιξιάτικη» διάθεση και όπως πάντα με πολύ κέφι. Και είναι ο συνδυασμός της πείρας και του καλού τους γούστου, με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους, που κάνουν κάθε εμφάνισή τους μια ευκαιρία για διασκέδαση πρώτης ποιότητας!

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5 ΕΥΡΩ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10.30 μμ

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ TERRA VIBE FESTIVAL έως σήμερα ( 9/10 )
Socos & The Live Project Band ζωντανά στο ΚΥΤΤΑΡΟ την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου
To 5o Φεστιβάλ Εναλλακτικής Σκηνής συνεχίζεται
Στις 13/11 κυκλοφορεί το συλλεκτικό b-sides and rarities, των Κillers
“Daydream Nation”, Tαινίες μικρού μήκους από τη Σουηδία στο Kinky Kong
Katrin The Thrill opening for Manic Street Preachers
Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: η επιδημία Έμπολα τίθεται υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο οι ΓΧΣ παραμένουν σε ετοιμότητα
Reggae Jam…IN DUB, 20 Οκτωβριου στην Υδρόγειο
STAR INDUSTRY LIVE AT UNDERWORLD!
Βραβεία του 9ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών