Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

LONGING FOR SORROW

SILENT SCYTHE

SELF-FINANCED

26/4/2004

Silent Scythe είναι από τη Σουηδία και μας παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους album ηχογραφημένο στη Φιλανδία. Τι παίζουν ακριβώς οι Silent Scythe;Στα ρυθμικά της μέρη η μπάντα ξεσηκώνει στην κυριολεξία την σκηνή του Γκέτεμποργκ θυμίζοντας σε βαθμό κλοπής μπάντες όπως οι In Flames και Dark Tranquillity και το μελωδικό αυτό death metal των ρυθμικών μερών προσπαθεί να το συνδυάσει με καθαρά φωνητικά!

Το αποτέλεσμα φυσικά και είναι άνισο και αν εξαιρέσει κανείς την ομώνυμη κομματάρα το album από ένα σημείο και μετά κάνει κοιλιά κουράζοντας τον ακροατή παρά την πολύ καλή προσπάθεια του τραγουδιστή Tobbe Jansson.o οποίος θυμίζει έντονα κάποιες φορές τον Ripper Owens.Ένα album που πιστεύω ότι πρέπει να το ακούσετε πρώτα όσοι ενδιαφερθείτε να το αποκτήσετε γιατίτο ανακάτεμα των 2 ειδών μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας εκνευρίσει εκτός πια και αν είστε τόσο φανατικοί με οτιδήποτε εκ Σουηδίας.

Προσωπικά από το δεύτερο κομμάτι και μετά ήξερα τι θα ακούσω, τα πάντα ήταν προβλέψιμα, ενώ κάποια ακουστικά σημεία στο τέλος δεν σώζουν την κατάσταση. Ίσως στον επόμενο δίσκο τους παρουσιαστούν πιο αυτόφωτοι από ότι τώρα.

Θοδωρής Angus

Live
LYDIA LUNCH, I knew Them
10/12/2004
GREG DULLI & THE TWILIGHT SINGERS
18/12/2004
MACHINE HEAD-GOD FORBID-CALIBAN
14/12/2004
THE WAILERS
10/12/2004
DIARY OF DREAMS, IN STRICT CONFIDENCE
11/12/2004
THE DETROIT COBRAS, NO SINS
09/12/2004
NICK & THE BAD SEEDS, SIGMATROPIC, SILVER RAY
5/12/2004
BIOSPHERE
26/11/2004
Acid Mothers Temple
28/11/2004
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-MOVIES
27/11/2004