Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

CYBERDREAMS

WESTWORLD

Z RECORDS

13/1/2003

Τρίτο άλμπουμ και για την παρέα των Mark Reale (Riot), Tony Harnell (TNT),Bruno Ravel (Danger Danger) και John O Reilly. Με τέτοια σύνθεση και αναλογιζόμενος το ότι δεν πρόκειται για πρώτο άλμπουμ κανείς περιμένει πολλά από αυτόν τον δίσκο.

Το "Cyberdreamer" που ανοίγει θυμίζει την προηγούμενη τους δουλειά "Skin" όμως στην συνέχεια το άκουσμα γίνεται σαφώς πιο ραδιοφωνικό και καραεμπορίλα. Είναι από τα άλμπουμ του AOR που απευθύνονται κατά 90% σε Poserάδες αφού δύσκολα ένας metalhead θα ακούσει τόσο ραδιοφωνική μουσική.

Πάντως όπως και να ´χει το θέμα αυτό που θέλουν να παίξουν το παίζουν καλά. Οι κιθάρες του Reale ,όπως ήταν αναμενόμενο, κινούνται σε πολύ υψηλά στάνταρτ, ενώ η φωνητική απόδοση του κ. Harnell είναι αντάξια των προσδοκιών. Το rhythm section δεν θα μπορούσε να «πηγαίνει πίσω» με τον Ravel και τον O Reily. Όλα δείχνουν πως το γκρουπ έχει βρει πια τον δρόμο του.

Στο CD θα βρείτε εννιά νέες συνθέσεις συν μια διασκευή στον ύμνο των Sabbath, "Neon Knights" η οποία είναι πολύ πιστή στο πρωτότυπο αν και τα φωνητικά του Dio δεν αναπαράγονται. Όσον αφορά τα δικά τους κομμάτια ξεχώρισα τα "What If", "Look To See", "Α Million Miles", και "How Good It Feels".

Κώστας Λιανίδης

Metal
HAVE A NICE DAY
BON JOVI
HIGHEST HOPES-THE BEST OF NIGHTWISH
NIGHTWISH
THE BATTLE
ALLEN - LANDE
LA LLAVE DE LA PUERTA SECRETA
RATA BLANCA
ECLIPSE FROM EAST
CROSS HARD
CHAINED
AT VANCE
PAPER BLOOD
ROYAL HUNT
LET THE DEMON ROCK ’N’ ROLL
EDGE OF FOREVER
TYRANNY OF SOULS
BRUCE DICKINSON
ROOM V
SHADOW GALLERY