Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο Κώστας Παυλίδης στο Πλατώ

6/5/2004

Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαϊου

ο Κώστας Παυλίδης στο Πλατώ

Ο Κώστας Παυλίδης ο αγαπημένος αυτός καλλιτέχνης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία POM. Μπορεί να εμφανίστηκε φευγαλέα στην ταινία ως ηθοποιός, τραγούδησε όμως τα κύρια μουσικά θέματα – συνθέσεις του Νίκου Κυπουργού, κερδίζοντας πολύ εύκολα, όπως ήταν φυσικό, τις καλύτερες κριτικές από τους κινηματογραφικούς και τους μουσικούς κριτικούς.

Τον Νοέμβριο του 1994 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΡΔΙΑ».

Τέσσερα χρόνια αργότερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος «ΒΓΑΛΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ», με συνθέσεις, στίχους και ενορχηστρώσεις του Αντώνη Απέργη και με παραγωγό τον Μιχάλη Νικολούδη.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Κώστα Παυλίδη στα τραγούδια του Αντώνη Απέργη, αλλά και στο παραδοσιακό «ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ», δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό, ακουστικό αποτέλεσμα το οποίο και ακούγεται και βιώνεται!

Συμμετέχει επίσης στο δίσκο «Οι δικοί μας τσιγγάνοι» που περιέχει το υλικό της συναυλίας που έγινε στο ΜΕΤΡΟ το 1993.

Η ερμηνεία του στο “Jastar amenge dur”, αλλά και στο τραγούδι «Καλή τύχη» του Απόστολου Καλδάρα απέσπασε τα πλέον επαινετικά σχόλια, και τα δύο αυτά τραγούδια προκάλεσαν και τη μεγάλη επιτυχία του.

Με επιτυχίες από τους προσωπικούς του δίσκους όσο και θέματα από την τσιγγάνικη μουσική παράδοση θα μας μαγέψει ο Κώστας Παυλίδης για δύο βράδυα στο Πλατώ.

ΠΛΑΤΩ

Γιάννη Αγγέλου 14

Τηλ. 2310 321 389

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
The Frantic Five +The Mongrelettes στις 19 Μαρτίου στο After Dark
Οι χερουβείμ θα εμφανιστούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο UpStage
Πληροφορίες για τα εισιτήρια AEROSMITH
Νέες προσθήκες στο ultra mega reggae night της ’Ανοιξης με τους Lee Scratch Perry, Max Romeo, The Congos και Adrian Sherwood
Μια εβδομάδα έχει μείνει για την επανεμφάνιση των Subways στη χώρα μας
Owl City, ένα electro-pop project ου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία
Στο Adelphi Theatre του Λονδίνου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το musical “Love Never Dies”.
Πρώτη εμφάνιση των Sigmatropic για το 2010, 17 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου
THE BOUNCING SOULS στην Ελλάδα! Επίσης the Toasters και οι VOODOO GLOW SKULLS
Modrec new album-live στην Καβάλα, Παρασκευή 26 Μαρτίου