Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

MONO NA MOY ΓΕΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ

LYRA

6/9/2004

Ο Βασίλης Καζούλλης είναι ένας από τους λίγους πια, τροβαδούρους ο οποίος συνεχίζει να γράφει τραγούδια στην κιθάρα του και να τα τραγουδά. Γνωστός για το ήθος και την συνέπειά του όπως επίσης και από πολλές όμορφες μελωδίες που σίγουρα όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει κάποια στιγμή.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Βασίλης Καζούλλης επανέρχεται στη δισκογραφία. «Μόνο να μου γελάς» είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ και περιέχει 11 καινούρια τραγούδια σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο δίσκος δεν εκπλήσσει φέροντας το καινούργιο, μιας και ακούς άλλη μια φορά καλά τραγούδια από τον τραγουδοποιό, το καινούριο όμως έρχεται από τον προσεγμένο ήχο που έρχεται από τα μαστόρια του είδους καθώς ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης βάζουν το "χεράκι" τους πετυχαίνοντας ένα μελωδικό αποτέλεσμα το οποίο τις περισσότερες φορές βασίζεται σε ηλεκτρισμένο ήχο. Επίσης σαν έκπληξη δέχθηκα την συμμετοχή(!) του Γιώργου Νταλάρα στο μελωδικό και πολύ καλά ερμηνευμένο τραγούδι με τίτλο «Τα τραγούδια μου». Ερμηνευτικά επίσης συμμετέχει και ο Μανώλης Φάμελλος καθώς και η Καίτη Κουλλιά που με την ερμηνεία της φέρει ένα Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι σε ηπειρώτικο ρυθμό τραγουδώντας το «Θα φυσήξει πάλι αέρι».

Από το cd ξεχωρίζουν τα μελωδικά «Της άνοιξης», «Τα τραγούδια μου», «Θα φυσήξει πάλι αγέρι» το ρυθμικό «Ξένη ζωή» ενώ κερδίζει το χαμόγελό σου το «Τι πάει να πει» όπου είναι και το τραγούδι που τραγουδά ο Καζούλης μαζί με τον Φάμελλο.

Πέτρος Μαϊστράλης

Live
WOMAD, η πρώτη μέρα!
22/6/2001
3o JAZZ FESTIVAL
6/7/2001
ΜΠΛΕ-TRENDKILL-ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ
25/6/2001
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
20/6/2001
THE X-FEST
12/5/2001
TINDERSTICKS
15/6/2001
MANU CHAO
11/6/2001
MANU CHAO
12/6/2001
EARTHBOUND, DEUS EX MACHINA, ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, ΤΡΥΠΕΣ
28/5/2001
TERRY LEE HALE + Hydes
16/5/2001