Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

MONO NA MOY ΓΕΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ

LYRA

6/9/2004

Ο Βασίλης Καζούλλης είναι ένας από τους λίγους πια, τροβαδούρους ο οποίος συνεχίζει να γράφει τραγούδια στην κιθάρα του και να τα τραγουδά. Γνωστός για το ήθος και την συνέπειά του όπως επίσης και από πολλές όμορφες μελωδίες που σίγουρα όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει κάποια στιγμή.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Βασίλης Καζούλλης επανέρχεται στη δισκογραφία. «Μόνο να μου γελάς» είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ και περιέχει 11 καινούρια τραγούδια σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο δίσκος δεν εκπλήσσει φέροντας το καινούργιο, μιας και ακούς άλλη μια φορά καλά τραγούδια από τον τραγουδοποιό, το καινούριο όμως έρχεται από τον προσεγμένο ήχο που έρχεται από τα μαστόρια του είδους καθώς ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης βάζουν το "χεράκι" τους πετυχαίνοντας ένα μελωδικό αποτέλεσμα το οποίο τις περισσότερες φορές βασίζεται σε ηλεκτρισμένο ήχο. Επίσης σαν έκπληξη δέχθηκα την συμμετοχή(!) του Γιώργου Νταλάρα στο μελωδικό και πολύ καλά ερμηνευμένο τραγούδι με τίτλο «Τα τραγούδια μου». Ερμηνευτικά επίσης συμμετέχει και ο Μανώλης Φάμελλος καθώς και η Καίτη Κουλλιά που με την ερμηνεία της φέρει ένα Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι σε ηπειρώτικο ρυθμό τραγουδώντας το «Θα φυσήξει πάλι αέρι».

Από το cd ξεχωρίζουν τα μελωδικά «Της άνοιξης», «Τα τραγούδια μου», «Θα φυσήξει πάλι αγέρι» το ρυθμικό «Ξένη ζωή» ενώ κερδίζει το χαμόγελό σου το «Τι πάει να πει» όπου είναι και το τραγούδι που τραγουδά ο Καζούλης μαζί με τον Φάμελλο.

Πέτρος Μαϊστράλης

Live
COSMIC PSYCHOS Rockin Bones
3/10/2000
DUENTE
3/11/2000
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ELECTRONIC, POP & ROCK
4/11/2000
LESS THAN HUMAN,HOMO IRATUS, PSYCHOCHOKE, OBSENCE
29/10/2000
MADRUGADA
14/10/2000
BILLY COBHAM
22/10/2000
WILL OLDHAM PHIL SHOENFELT + SOUTHERN CROSS
13/4/2000
UnDESIRE
25/11/1999
PURPLE OVERDOSE + NANOI
12/2/2000
LESS THAN HUMAN Support: INTO THE GORE
19/5/2000