Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ΔΙΑΜΑΝΤΗ – ΜΑΡΙΩ ΣΤΟ ‘ΧΑΡΑΜΑ’

21/10/2004

ΔΙΑΜΑΝΤΗ – ΜΑΡΙΩ ΣΤΟ ‘ΧΑΡΑΜΑ’

Ένα ιστορικό μαγαζί.

Δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

Μία σπουδαία συνάντηση.

Μία σπουδαία συνεργασία θα φιλοξενήσει φέτος το Χάραμα. Δύο μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού, η Λίτσα Διαμάντη και η Μαριώ συναντιούνται στο ιστορικό στέκι της Καισαριανής και μοιράζονται το πάλκο του για όλο το χειμώνα.

Τριανταέξι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη χρονιά που άνοιξε το ΧΑΡΑΜΑ. Από τον δεύτερο κιόλας χρόνο λειτουργίας του φιλοξένησε στη σκηνή του τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Γιάννη Παπαϊωάννου. Μετά τον θάνατο του Παπαϊωάννου το 1972, τη θέση του δίπλα στον Τσιτσάνη παίρνει η Σωτηρία Μπέλλου η οποία -με μικρά διαλείμματα- μένει για πολλά χρόνια εκεί. Γι’ αυτό το ΧΑΡΑΜΑ είναι ταυτισμένο στη συνείδηση του κόσμου με τα ονόματα του Τσιτσάνη και της Μπέλλου που έγραψαν ιστορία στο πάλκο του.

Φέτος το ΧΑΡΑΜΑ ξαναγράφει ιστορία με τη συνεργασία Μαριώς- Διαμάντη που συναντιούνται για πρώτη φορά στο ίδιο πάλκο. Φωνές μοναδικές, ιδιοσυγκρασίες εκρηκτικές, επιτυχίες αμέτρητες. Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, δύο γυναίκες ‘έξω καρδιά’ που τις νύχτες του φετινού χειμώνα θα δημιουργούν μαγεία στη σκηνή σ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα, από 26 Οκτωβρίου.

Η ιστορία συνεχίζεται στο Χάραμα…

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Λίβανος – μπουζούκι, φωνή

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος – μπάσο

Θανάσης Μπουκουβάλας – κιθάρα

Αλέκος Βαρανάκης – ακορντεόν

Σωτήρης Μαργώνης – βιολί

Παναγιώτης Παπαγεωργίου - πιάνο

Παναγιώτης Σαρδέλης - ντραμς

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

Έναρξη: Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2004 (Κυριακή – Δευτέρα: κλειστά)

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Οι Προσεχείς συναυλίες στο ΚΥΤΤΑΡΟ (28/1 ως 4/2)
Η Spinalonga Records παρουσιάζει τους Duke Abduction και το ντεμπούτο album τους
Η EMMA SHAPPLIN ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Live Sadahzinia την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
Bakis Sirros (of Parallel Worlds, Memory Geist) και Ingo Zobel (of DRON, Signalform, Self Oscillate, Datasette).
Oι New Zero God σε συναυλία στις 23/1
Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Curtis Fuller Quintet στο Half Note ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ
Αϊτή-Σεισμός: αναφορές από τις ομάδες των ΓΧΣ και επείγουσα έκκληση
O Μπάμπης Στόκας «ταξιδεύει» στην Κρήτη
οι ORANGE GOBLIN στο ΑΝ club