Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ανοικτή συζήτηση με θέμα «Φοιτητές και πολιτισμός στην πόλη μας» .

7/12/2004

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνδιοργανώνουν στο Τελλόγλειο Ίδρυμα ανοικτή συζήτηση με θέμα «Φοιτητές και πολιτισμός στην πόλη μας» .

Η εκδήλωση, στην οποία καλούνται οι φοιτητές να καταθέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για την ανάπτυξη του πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2004 στις 7.30 το βράδυ.

Στη συζήτηση θα γίνει καταγραφή των προτάσεων που θα διατυπωθούν από τους φοιτητές, για ενέργειες και δράσεις, καθώς αυτοί αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Πολιτισμού στην πόλη.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην ενίσχυση της συνεργασίας της Πρυτανείας του Α.Π.Θ. και του ΚΘΒΕ μετά τη συνάντηση που είχαν ο Πρύτανης Γιάννης Αντωνόπουλος, η Αντιπρύτανης Αικατερίνη Δούκα – Καμπίτογλου και εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του θεατρικού οργανισμού Νικήτα Τσακίρογλου, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Η BEYONCE για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
The Fiery Furnaces με καινούριο δίσκο
Και οι OASIS περνούν από γνωστές διαδρομές…Έφυγε από το group o Noel Gallaher.
Διαλύθηκε το εγγλέζικο συγκρότημα των The Rascals.
Δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον συνθέτη Ιάννη Ξενάκη
contACT#1, Festival Σύγχρονης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας
TOKIO HOTEL κυκλοφορούν νέο ALBUM με τίτλο HUMANOID τον Οκτώβριο
Οι MURDER BY DEATH και στη Θεσ/νίκη, 3 Σεπτεμβρίου στο BLOCK 33
BLOCK 33. Ένας χώρος με μεγάλη ιστορία (Θεσ/νίκη, πρώην Υδρόγειος). Opening party 28-29-30 August με 33 συγκροτήματα και ελεύθερη είσοδο
Η επιστροφή των Arch Enemy στα Ελληνικά stages