Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΟ ΔΟΝΤΙ

31/12/2004

Με ένα αποκλειστικό θέμα που δε θα έπρεπε να κάνει κανέναν στην Πάτρα να νιώθει άνετα, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΟ ΔΟΝΤΙ. Μια φωτογραφική περιπλάνηση στην απόλυτη εγκατάλειψη που επικρατεί στο παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου είναι το κύριο αφιέρωμα του μηνιαίου ένθετου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» που κυκλοφορεί μαζί με το ΔΟΝΤΙ.

Στο χώρο όπου θα στεγαστούν τα κτίρια διοίκησης της Πολιτιστικής, βασιλεύει η αδιαφορία και η εγκληματική στάση του Δήμου, που αφήνει ανεκμετάλλευτα τα εκατοντάδες κειμήλια και τα σημάδια μιας άλλης εποχής.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, το ΔΟΝΤΙ φιλοξενεί ακόμα το Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου, το δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου, αλλά και το Δημήτρη Τσιπλακίδη, τον ερευνητή του Πανεπιστημίου Πατρών που χάρισε στην Ελλάδα και την Πάτρα ένα παγκόσμιο επιστημονικό βραβείο.

Ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες της εποχής μας, ο Ρέτζο Πιάνο, μιλά στο ΔΟΝΤΙ από την Ιταλία για τη μαγεία της αρχιτεκτονικής του, ενώ ένας ξεχωριστός αρθρογράφος, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, γράφει αποκλειστικά στο περιοδικό για το πώς οι Μυκήνες έχουν μετατραπεί σε...Ντίσνεϊλαντ!

Μετά την εμπειρία της πολύ καλής ανταπόκρισης που συνάντησε το πρώτο τεύχος της νέας περιόδου, το περιοδικό «ΤΟ ΔΟΝΤΙ» υπόσχεται διαρκή ανανέωση και πολλές εκπλήξεις για το 2005.

Καλή χρονιά σε όλους!

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Προβολή της ταινίας "Ο ΜΙΣΙΣΙΠΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ" στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
THN KYΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΚΙSS ΣΤΟ TERRA VIBE PARK
Μια ωραία indie βραδιά στα Γιαννενα στις 14/2
H KRISTIN HERSH των THROWING MUSES στην Ελλάδα
Tι έπαιξε ο ΡΟΔΟΝ FM τον Ιανουάριο..
Οι καλύτεροι δίσκοι του 2007 για τους παραγωγούς του ΡΟΔΟΝ FM
“Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος” στο Θέατρο Παλλάς
Νέες κυκλοφορίες, news, live και άλλα από την Puzzlemusik
Η Marianne Faithfull και ο Νick Cave στην Ελλάδα
ΟιGutter Twins είναι το νέο σχήμα των Mark Lanegan