Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΟ ΔΟΝΤΙ

31/12/2004

Με ένα αποκλειστικό θέμα που δε θα έπρεπε να κάνει κανέναν στην Πάτρα να νιώθει άνετα, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΟ ΔΟΝΤΙ. Μια φωτογραφική περιπλάνηση στην απόλυτη εγκατάλειψη που επικρατεί στο παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου είναι το κύριο αφιέρωμα του μηνιαίου ένθετου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» που κυκλοφορεί μαζί με το ΔΟΝΤΙ.

Στο χώρο όπου θα στεγαστούν τα κτίρια διοίκησης της Πολιτιστικής, βασιλεύει η αδιαφορία και η εγκληματική στάση του Δήμου, που αφήνει ανεκμετάλλευτα τα εκατοντάδες κειμήλια και τα σημάδια μιας άλλης εποχής.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, το ΔΟΝΤΙ φιλοξενεί ακόμα το Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου, το δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου, αλλά και το Δημήτρη Τσιπλακίδη, τον ερευνητή του Πανεπιστημίου Πατρών που χάρισε στην Ελλάδα και την Πάτρα ένα παγκόσμιο επιστημονικό βραβείο.

Ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες της εποχής μας, ο Ρέτζο Πιάνο, μιλά στο ΔΟΝΤΙ από την Ιταλία για τη μαγεία της αρχιτεκτονικής του, ενώ ένας ξεχωριστός αρθρογράφος, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, γράφει αποκλειστικά στο περιοδικό για το πώς οι Μυκήνες έχουν μετατραπεί σε...Ντίσνεϊλαντ!

Μετά την εμπειρία της πολύ καλής ανταπόκρισης που συνάντησε το πρώτο τεύχος της νέας περιόδου, το περιοδικό «ΤΟ ΔΟΝΤΙ» υπόσχεται διαρκή ανανέωση και πολλές εκπλήξεις για το 2005.

Καλή χρονιά σε όλους!

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ οι LAST DRIVE στο Gagarin 205
Συλλογή με την συμμετοχή 13 συγκροτημάτων και μεμονωμένων καλλιτεχνών της Ελληνικής indie μουσικής σκηνής
Το ελληνικό συγκρότημα των ΙΝΚ συμμετέχει στην ταινία για τον πρόωρα χαμένο τραγουδιστή των Alice In Chains, Layne Staley
Οι Mercury Rev στην Αθήνα, στις 22 Ιουλίου
NINE INCH NAILS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με JANE’S ADDICTION
Nέςς πρσθήκες στο πρόγραμμα του Rockwave festival. (Foals, Avin Geffen, Down, Lita Ford)
Tα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για το μήνα Μάρτιο
μοναδική εμφάνιση των θρυλικών Ισπανών Ska-P στις 16/5 στη Θεσ/νίκη
10 Χρόνια Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Πρώτες ανακοινώσεις για τη Θεσ/νίκη
Τα έως τώρα επιβεβαιωμένα ονόματα καλλιτεχνών για το SYNCH Festival