Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

οι αντιδράσεις του Ευρωπαϊκού τύπου για το νέο άλμπουμ των Nexus.

29/1/2005

οι αντιδράσεις του Ευρωπαϊκού τύπου οσον αφορά στο νέο άλμπουμ των Nexus.

NEXUS - "The Beat Syndicate"

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του Ισπανικού μουσικού τύπου για τους Nexus.

Το Ελληνικό συγκρότημα, του οποίου τα δύο προηγούμενα άλμπουμ, “Cybernaut” και “Wrapped In Cellophane” δημιούργησαν ένα φανατικό ακροατήριο στην Ιβηρική φαίνεται πως κατακτά ακόμα μεγαλύτερο ακροατήριο με το νέο του άλμπουμ “The Beat Syndicate”.

Μετά την αναβολή των δύο εμφανίσεων των Nexus στο New Order κλαμπ της Μανδρίτης και το Dark Hole της Βαρκελώνης, λόγο της τρομοκρατικής ενέργειας στην Ισπανική πρωτεύουσα, η Ισπανική τηλεόραση επανέλαβε την εικοσάλεπτη συνέντευξη του Μιχάλη Πούγουνα και Δημήτρη Στεβή.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του “The Beat Syndicate”, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία Ισπανικό περιοδικό, το POPULAR 1, θα κυκλοφορήσει με συνέντευξη του συγκροτήματος στο τεύχος του Φεβρουαρίου.

Άλλη μια συνέντευξη ζητήθηκε από τους Nexus να δώσουν στο Ισπανικό “Todas las NOVEDADES” για τον μήνα που ακολουθεί.

Συνεντεύξεις από το συγκρότημα ζήτησαν μέχρι τώρα, το Βελγικό Side Line καθώς και το Ιταλικό περιοδικό Ascension.

Η Ισπανία είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία διανέμεται το “The Beat Syndicate” αμέσως μετά την Ελλάδα ενώ η διανομή του άλμπουμ θα αρχίσει σε Ιταλία,Πορτογαλλία, Ελβετία και Γερμανία στα τέλη του Ιανουαρίου.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Σεμινάριο: ΕΠΙΛΟΓΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΣΟΥ
Errorcode presents: War of the Satellites, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, KNOT
In The Woods…Nρβηγική συνέχεια live στην Αθήνα στις 6/2
MISIA, Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ FADOS, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
URIAH HEEP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ....28 ΧΡΟΝΙΑ..!!
The Hot Rats (από τους πρώην Supergrass). Deput album με διασκευές
Οι Προσεχείς συναυλίες στο ΚΥΤΤΑΡΟ (28/1 ως 4/2)
Η Spinalonga Records παρουσιάζει τους Duke Abduction και το ντεμπούτο album τους
Η EMMA SHAPPLIN ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ