Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Εργαστήρι Σύνθεσης Τραγουδιού Στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών από τον Χρήστο Αλεξόπουλο
14/10, LUCKY FUNERAL release show @ An Club, and other live dates
οι Συνθετικοί στο Gagarin 205 Live το Σάββατο 16 Οκτωβρίου μαζί με τον The Boy
new radio spot news from RODON FM
ΟΙ OZRIC TENTACLES ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Καινούριος δίσκος για τον ICE CUBE
STAZO MAYOR TRIO feat. VALERIA SOL ALVAREZ & SEBASTIAN ACOSTA, στο Half Note
ANAΒΑΛΛΕΤΑΙ το υπαίθριο παζάρι «Σαλονικιά», την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
Ο ROKY ERICSKON στην Ελλάδα, στις 4 Δεκεμβρίου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ FM για τον Σεπτέμβριο του 2010