Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Errorcode presents: War of the Satellites, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, KNOT
In The Woods…Nρβηγική συνέχεια live στην Αθήνα στις 6/2
MISIA, Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ FADOS, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
URIAH HEEP σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ....28 ΧΡΟΝΙΑ..!!
The Hot Rats (από τους πρώην Supergrass). Deput album με διασκευές
Οι Προσεχείς συναυλίες στο ΚΥΤΤΑΡΟ (28/1 ως 4/2)
Η Spinalonga Records παρουσιάζει τους Duke Abduction και το ντεμπούτο album τους
Η EMMA SHAPPLIN ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Live Sadahzinia την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου