Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι Mando Diao, το πενταμελές Σουηδικό γκρουπ έρχεται στην Ελλάδα
«Εβδομάδα Βιολιστικής Τέχνης αφιερωμένη στο Μπαρόκ»
PIERCED ARROWS, …DEAD MOON rising in Greece!
Τα τραγούδια που επισημαίνει το ΡΟΔΟΝ Fm αυτόν τον καιρό..(άλλοι το λέν και airplay)
επιστροφή του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Ο Tasman (Τάσος Παπαστάμου) support στους PET SHOP BOYS
Δισκογραφική δραστηριότητα από τον Sufjan Stevens
50 Cent -Before I Self Destruct, νέο album
Περιοδεία των Fuzzy Nerds από 1 Δεκέμβρη έως 16 Γενάρη
sold-out η συναυλία του Yann Tiersen στην Αθήνα