Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Rockwave festival ’09! the last day
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 2ης & 3ης ΜΕΡΑΣ ROCKWAVE FESTIVAL
ANTHONY B, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ , ΜΥΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Transformers, έρχεται το σίκουελ από τον Μάικλ Μπέι και μουσική των Linkin Park
NINA SIMONE, SING THE TRUTH στις 6 Ιουλίου
Γιορτές της Γης, 9-12 Ιουλίου 2009, στη Βλάστη Κοζάνης
Για 14η χρονιά τo Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του
Music Day 2009, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουνίου στις Σέρρες
STUDIO E 103 FM/IOANNINA, PLAYLIST FOR THE WEEK 15-22 JUNE 2009
Ο Alec Empire έρχεται να ανοίξει τη συναυλία των ΝΙΝ στην Αθήνα