Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ένα Νέο Φεστιβάλ γεννήθηκε το ECO MUSIC FESTIVAL 2009….
συναυλίες της Μαύρης Μαγιονέζας για τον μήνα Ιούνιο
BELLE VUE WEEKENDER 2009: 12-13-14 Ιουνίου, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ROCKWAVE FESTIVAL ’09, το final line up
Οι Pains Of Being Pure At Heart τη Δευτέρα 15/6 στο gagarin
Η ανακοίνωση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ για το τέλος του συγκροτήματος
Οι DEPECHE MODE ξεκινούν ξανά την “TOUR OF THE UNIVERSE”
Μια γεμάτη βδομάδα έρχεται για τους 2L8
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ VEILS
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BARCELONA IN ATHENS