Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Interactive Technologies and Performance” workshop 17-20/2 στο ΒΙΟS

4/2/2005

“Interactive Technologies and Performance” workshop

από 17 έως 20 Φεβρουαρίου

στο Bios

Στα πλαίσια του Locall, της Εβδομάδας για τα Νέα Μέσα, που θα διεξαχθεί στο Bios από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, το Bios και η amorphy.org διοργανώνουν ένα τετραήμερο σεμινάριο-workshop με τίτλο “Interactive Technologies and Performance”, που απευθύνεται σε επαγγελματίες χορογράφους, σκηνοθέτες και performers.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δυο ενότητες/στάδια και αφορά την πρακτική διερεύνηση της σχέσης της παράστασης με την ψηφιακή τεχνολογία. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνοθέτες και ερμηνευτές που προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς τομείς/χώρους (χορό, θέατρο, μουσική, βίντεο κ.α.) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και τις δυνατότητές τους στην δημιουργία παραστάσεων ή εγκαταστάσεων.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2103456341 / 6932229090 ή ηλεκτρονικά στο info@amorphy.gr.

Bios: Πειραιώς 84

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ TRANSGLOBAL UNDERGROUND...
Η προπώληση για AC/DC ξεκινάει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου
Οι OJOS DE BRUJO το καλοκαίρι στην Ελλάδα
αλλάζουν ημερομηνία διεξαγωγής CALLISTO, MAYBE SHE WILL+ DATURAH και NURSE WITH WOUND
NO JAZZ, Από Παρασκευή 30/01 έως και Πέμπτη 05/02 στο HALF NOTE JAZZ CLUB
Αλλαγή χώρου για GIARDINI DI MIRO στη Θεσ/νίκη
Οι Vikings επιστρέφουν! Amon Amarth σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Ο Depedro μαζί με τους Calexico σε Αθήνα, Θεσ/νίκη και Πάτρα
Πλούσια συναυλιακή δραστηριότητα από την Puzzlemusik
Οι The Sisters Of Mercy τον Απρίλιο στην Ελλάδα