Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Η ομάδα YELP παρουσιάζει το έργο carboncopy μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

24/2/2005

Τρώων 100 Αθήνα 118 52 / Contact: 210 3417304 , 6944 – 182731

yelpdanceco@hotmail.com

Η ομάδα YELP παρουσιάζει το έργο carboncopy μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2005

Πολυχώρος 417 , Κεραμεικού 53 και Μυλλέρου, Κεραμεικός

Καθημερινά στις 9μμ και Σάββατο στις 8μμ

Γενική είσοδος 10 €

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 210 3417304

carboncopy

Ένα έργο για τη σχέση ανάμεσα στο αντίγραφο- πρωτότυπο, και την μεταφορά του στον έρωτα μίμηση – πρότυπο.

Χρησιμοποιώντας ως το σύμβολο του ιδανικού τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα (μέσα από κάποια αποσπάσματα από το ομότιτλο έργο του Σαίξπηρ), ανατρέπεται η αναμενόμενη σκηνική εικόνα τους και ερευνάται το πρωτότυπο πέρα από τη στερεότυπη φόρμα.

Το έργο επικεντρώνεται στην αθωότητα, συστατικό του έρωτα-πρότυπο του Ρωμαίου και της Ιουλιέττας, και την αδιάκοπη αντιγραφή, μεταγραφή, μίμηση, η μετάλλαξή του στην ερωτική μας πραγματικότητα.

Το καρμπόν συνδιαλέγεται με την ασυνείδητη ή και συνειδητή ανάγκη μας για αναπαραγωγή και αντικατάσταση του πρωτότυπου, την αδιάκοπη δημιουργία γνήσιων αντιγράφων.

Χορογραφία Μαριέλα Νέστορα

Σκηνογραφία Κων/νος Ζαμάνης

Κοστούμια Αντώνης Βολανάκης

Φωτισμοί Φίλιππος Κουτσαφτής

Μουσική ilios

Σύμβουλος Δραματουργίας Τζωρτζίνα Κακουδάκη

Με τους Kωνσταντίνος Αβαρικιώτης

Χριστίνα Βασιλείου

Τζωρτζίνα Κακουδάκη

Ίρις Καραγιάν

Ίριδα Κυριακοπούλου

Κατερίνα Μπέλλα

Μαριλένα Πετρίδου

Σάνια Στριμπάκου

Η ομάδα YELP ιδρύθηκε το 1996 από τη Μαριέλα Νέστoρα. Η ομάδα έχει παρουσιάσει πολλά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων: Στη σιωπή (Bios 2004), Το στρίφωμα (Θησείον 2003), In Between (Παραγγελία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας 2002), Minime (Εργοστάσιο 2001), Vice Versa (Bloomsbury Theatre, Λονδίνο 2000), Ένα τσέλο, το σαλιγκάρι, η Τρυφερότητα και ο Δον Κιχώτης της ( Montpellier Danse Festival 1999) κ.ά. Επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού από το 2002.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης
SUPER HEAVY, MICK JAGGER’S SUPER GROUP
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου -Βραβεία
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, η τρίτη και τελευταία συναυλία του Roger Waters
Οι MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο
Γιορτές της Γης: το αναλυτικό πρόγραμμα
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Ιούνιο 2011
O The Boy με νέο cd με τίτλο «Ηλιοθεραπεία» και το 1ο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μαύρο Αίμα».
Ο Dallas Green, των Alexis On Fire κυκλοφορεί το 3o του άλμπουμ