Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ΤΟ ΒΕΛΟΣ

Βαγγέλης Κορακάκης - Γιώτα Νέγκα

Cantini

22/3/2005

Από τους «Άρχοντες» του ΄88 μέχρι και σήμερα, με «Το βέλος» ο Βαγγέλης Κορακάκης κρατά εκείνα τα χαρακτηριστικά ως τραγουδοποιός που χαρακτήριζαν τους παλαιούς τραγουδοποιούς των λαϊκών τραγουδιών, λιτή και καθαρή λαϊκή ενορχήστρωση, στιχουργική ζωντανή και άμεση.

Ενώ εδώ έχουμε και μία εξαιρετική λαϊκή φωνή αυτής της Γιώτας Νέγκα , η οποία κατά πως φαίνεται έχει μεγάλο δρόμο να διανύσει στο λαϊκό μας τραγούδι. Όλη αυτή η χημεία και σύνθεση δημιουργούν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες δίσκους της περιόδου που διανύουμε. Τα δέκα αυτά καθαρόαιμα λαϊκά τραγούδια θα ικανοποιήσουν τους φίλους του είδους, ενώ με τα τραγούδια αυτά πιστοποιείται άλλη μία φορά η αξία του Κορακάκη στον εν λόγω χώρο, ενώ η Γιώτα Νέγκα επιβεβαιώνει όλες μας τις ελπίδες για μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες λαϊκές φωνές.

Δίσκος που βασίζεται σε σταθερές αξίες του λαϊκού τραγουδιού ο οποίος πορεύετε στον δύσκολο δρόμο αγνοώντας μόδες και σύγχρονες τάσεις οι οποίες αποστασιοποιούν το λαϊκό τραγούδι από τον πραγματικό του στόχο.

Πέτρος Μαϊστράλης

Live
MISFITS, PERSONALITY CRISIS
01/06/2003
GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR
06/06/2003
CANNIBAL CORPSE, NUCLEAR ASSAULT, OBSECRATION
3/5/2003
GODSPEED YOU BLACK EMPEROR + HANGEDUP (Athens 2nd day)
4/6/2003
MATISSE & FILM
01/06/2003
ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ
01/06/2003
THE MISFITS, THE ROCKIN’ BONES, 700 MACHINES
31/05/2003
INTERPOL, BRITISH SEA POWER, ROBOTS IN DISQUISE
KOSTAS GUS
23/5/2003
THE DANDY WARHOLS
17/05/03