Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

«MEETING OF STYLES», To CITY σας συνάντησε με στυλ και … σπρέη

19/5/2005

«MEETING OF STYLES», To CITY σας συνάντησε με στυλ και … σπρέη

και σεις … το ζωγραφίσατε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ 2005

Ήταν μια μέρα γεμάτη χρώματα!

Τo CITY συνάντησε τους αναγνώστες του «με στυλ» ,

στον υπαίθριο χώρο ανάμεσα από το Bowling Center Strike και

τις εξωτερικές επιφάνειες του cart, στην περιοχή του Πολυχώρου ΙΚΕΑ.

Κρατώντας σπρέη και μπογιές και συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Graffitiπου έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας, τους προκάλεσε να δώσουν τη δική τους πινελιά στον λογότυπό του.

Στους καμβάδες που μας είχαν παραχωρήσει ευγενικά οι άψογοι διοργανωτές και φιλικοί οικοδεσπότες, η Live2store και το CarpeDiem, εκφράσατε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, καταθέσατε τη δική σας εικαστική πρόταση, μας «πειράξατε» το λογότυπο μέχρι που το κάνατε και ..αγνώριστο!

Το CITY θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο πολύχρωμο παιχνίδι μας, άτομα όλων των ηλικιών, τα ονόματα και τις δημιουργίες των οποίων θα φιλοξενήσουμε ολοκληρωμένα σε επόμενο τεύχος. Tο συγκεκριμένο τεύχος θα έχει για εξώφυλλό του, το graffiti που ξεχωρίσαμε.

Στο Meeting of Styles, εκτός από τα τελάρα μας, βάψαμε ψυγεία, σακίδια, μπράτσα, παντελόνια, τοίχους, πεζοδρόμια. Η πολύχρωμη γιορτή είχε σύμμαχο τον καιρό, είχε τολμηρές επιδείξεις skate και bmx, breakdancing, beat box και scratching, είχε ξένους και έλληνες επαγγελματίες “writers”, φαρδιά παντελόνια και όλα τα gadget που συμπληρώνουν το lifestyle των «γκραφιτάδων», είχε αίσιο τέλος αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ήταν ένα φεστιβάλ που έβαλε χρώμα στη ζωή μας.

Ήταν μια μέρα που βάλατε χρώμα στο CITY!

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ στη Θεσ/νίκη στο BELLEVILLE (ΡΟΤΟΝΤΑ)
Μηνιαίο newsletter της Inner Ear με όλα τα νέα για τις δραστηριότητητες της εταιρείας
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Φεβρουάριο του 2013