Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ AUDIOSLAVE

21/5/2005

Οι Audioslave, που αποτελούνται από τους ChrisCornell, TomMorello, TimCommerford και BradWilk, βρίσκονται στη μέση της περιοδείας τους προκειμένου να υποστηρίξουν την κυκλοφορία του κατά γενική ομολογία πολυαναμενόμενου δεύτερου album τους, που φέρει τον τίτλο OutOfExile και θα βρίσκεται στα ράφια από τις 24 Μαϊου.Το debut album του group με τίτλο το όνομά τους που κυκλοφόρησε το 2002, πούλησε κοντά στα 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το πρώτο single του νέου δίσκου, BeYourself εκτοξεύθηκε κατευθείαν στο #1 όχι μόνο στα rock, αλλά και στα alternative radio charts και συνέχισε να φλερτάρει τις πρώτες θέσεις για 4 εβδομάδες.

Ο Chris Cornell ήταν ο frontman των Soundgarden, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της grunge σκηνής, προερχόμενοι από το Seattle. Το group αφού έκανε πέντε δίσκους με περιοδείες σε όλο τον κόσμο και έπαιξε μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Tom Morello, o Tim Commerford και ο Brad Wilk υπήρξαν μέλη του γνωστού, σκληροπυρηνικού group Rage Against the Machine. Τα δύο αυτά σχήματα ένωσαν κατά μία έννοια τις δυνάμεις τους το 2001, και δημιούργησαν το super group που ονομάζεται Audioslave.

Η μπάντα έγραψε ιστορία στις 6 Μαΐου με τη ζωντανή τους εμφάνιση στην κεντρική πλατεία της Αβάνας, στην Κούβα. Το διάσημο supergroup έγινε η πρώτη αμερικάνικη μπάντα που εμφανίστηκε ζωντανά στην εξωτική αλλά και πολύπαθη-λόγω εμπάργκο- χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως η συγκεκριμένη πλατεία «δημιουργήθηκε» πριν από μερικά μόλις χρόνια ως τόπος μαζικής διαμαρτυρίας κατά των κυβερνήσεων των Η.Π.Α.

«Είναι πραγματικά φανταστικό που παίζουμε μουσική σε ένα μέρος που κανένα συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει ξαναπαίξει και είναι ακόμα καλύτερο που είμαστε το πρώτο συγκρότημα που έρχεται και παίζει δυνατή ροκ μουσική» δήλωσε ο Chris Cornell.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
STAR STAR για δύο συναυλίες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
News από την Puzzlemusik για τον Νοέμβριο
Γιατροί Χωρις Σϋνορα, παρουσία τους στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ξεκίνησε η προπώληση για explosions in the sky
Νέο άλμπουμ για τους FATAL SHORE των Phil Shoenfelt, Bruno Adams και Glen Hughes
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ELECTRELANE…Μπορεί και να είναι οι τελευταίες τους συναυλίες
Αλεξοπουλος/puzzlemusik guest mixes στο Ρόδον FM σήμερα Τετάρτη 7/11
Bios, επίσημη Παρουσίαση Δίσκου ’You Label My Essence’
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 6χρονου ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). Στο ΑΧΕΠΑ