Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ συναυλίες- καλοκαίρι 2005

20/6/2005

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ συναυλίες- καλοκαίρι 2005

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η μπάντα του σε καλοκαιρινή περιοδεία. Με τραγούδια και μουσικές από όλη τη δισκογραφία του και κυρίως από τους δύο πρόσφατους δίσκους «Αγρύπνια» και «Βραχνός Προφήτης» αλλά και παραδοσιακά τραγούδια σαν φόρο τιμής στην ανώνυμη δημιουργία. Μια μπάντα που συνδέει το ροκ με την παράδοση, τους free jazz αυτοσχεδιασμούς με την λαϊκή μπαλάντα, την Δύση με την Ανατολή και προσφέρει πλούσιες συναισθηματικές εμπειρίες και αυτόν τον ξεχωριστό jazz-ψυχεδελικο-παραδοσιακο-trance ήχο, που ΔΕΝ περιγράφεται με λέξεις!

Πέμπτη 23 Ιουνίου: Καρδίτσα
Τετάρτη 29 Ιουνίου: Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου (γήπεδο Beach Volley)
Στα πλαίσια του G FESTIVAL, του νέου μουσικού φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται μαζί με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τους Skatalites, τον Tonino Carotone και τους The Earthbound. Σε μία από τις πιο πλούσιες καλλιτεχνικά μέρες του φεστιβάλ, το G Fest Fiesta στις 29 Ιουνίου, θα είναι μια μεγάλη γιορτή, ένα μουσικό πάρτυ που θα ξεκινήσει από νωρίς (6:30μμ) και θα συνεχίσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κλείνοντας με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Πέμπτη 30 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών
Πέμπτη 14 Ιουλίου: Νίκαια
Παρασκευή 22 Ιουλίου: Αίγιο
Τετάρτη 10 Αυγούστου: Ηράκλειο, Κρήτη (Καζατζάκειο)
Σάββατο 13 Αυγούστου: Ορεινό Λασηθίου
Τετάρτη 17 Αυγούστου: Ικαρία
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: Επανωμή, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Βύρωνας, (Θέατρο Βράχων)

Οι μόνιμοι συμμετέχοντες είναι: -Θανάσης Παπακωνσταντίνου (ανεπαρκής χρήση νυκτών εγχόρδων και φωνητικών χορδών) -Μάρθα Φριτζήλα (φωνή, γρύλο) -Γεώργιος Μπαντούκ Αποστολάκης (κιθάρες, πλήκτρα, φυσαρμόνικα, φωνή, λύκο) -Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα, φωνή, υποβολείο) -Δημήτρης Μπασλάμ (ακουστικό μπάσο, σχόλια) -Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι, φωνή) -Φώτης Σιώτας (βιολί, πλήκτρα, φωνή) -Παντελής Στόικος (τρομπέτα, καβάλ, μελόντικα) -Χρήστος Μέγας (ηχοληψία) -Βαγγέλης Φιλαΐτης –Χαχόλος (ηχοληψία)

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
σειρά από θεματικές παραστάσεις – συναυλίες LAB FOR EXPERIMENTAL AUDIO VISUAL PERFORMANCES
Το Residents Bar στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 10 του χρόνια όλο τον Απρίλιο
Δείτε τις αφίσες!
ο Bob Mould κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Life and Times”
τρία ακόμα σημαντικά γκρουπ έρχονται να προστεθούν το Line Up της 4ης μέρας του Rockwave Festival !
οι Καναδοί TRIKE την Κυριακή 5 Απριλίου στην Αθήνα (στο ΔΙΑΥΛΟ)
οι Killers...βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον!!
O Neil Young κυκλοφορεί το νέο του δίσκο στο internet!
Killers Party@Yardtrip 7/Thessaloniki στις 4 Απριλίου
Ποδοσφαιρικό τουρνουά για την ενίσχυση των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του υποσιτισμού
Swing with the Beat! retrofuture βραδιά στις 11/4