Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Ο GILBERTO GIL και ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

18/7/2005

Ο GILBERTO GIL και ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

19 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ

20 IOYΛΙΟΥ: ΑΘΗΝΑ- ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

Ο GILBERTO GIL, ο πιο γνωστός εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής και γνήσιος εκφραστής του τροπικαλίσμο, (του μουσικού ρεύματος της Βραζιλίας που είναι ο συν-δημιουργός μαζί με τον Καετάνο Βελόζο) έρχεται και πάλι στην Ελλάδα!

Η περσινή του συναυλία στο Ηρώδειο θεωρήθηκε από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως η καλλίτερη συναυλία του καλοκαιριού. Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του Gilberto Gil στο Ηρώδειο θα θυμούνται ένα κατάμεστο θέατρο να… χορεύει στους ρυθμούς της βραζιλιάνικης μουσικής.

Ο Gilberto Gil, υπουργός πολιτισμού στην κυβέρνηση Λούλα της Βραζιλίας, συνδυάζει τα υπουργικά του καθήκοντα με τις συναυλίες . Στην Ευρώπη έρχεται κάθε καλοκαίρι για περιορισμένο αριθμό συναυλιών –10 κάθε χρόνο - και στην Ελλάδα θα δώσει δυο συναυλίες επειδή και ο ίδιος έμεινε ενθουσιασμένος από την υποδοχή του κοινού το 2004.

Φέτος ο Gilberto Gil έρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανανεωμένο συγκρότημα αλλά με την ίδια διάθεση για δυο ώρες καυτής βραζιλιάνικης μουσικής και οργιαστικού χορού.

Mε την Υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

Media χορηγοί: Αθήνα: Alpha 98, 9 - Kosmos 93, 6 - MAD TV

Θεσσαλονίκη: FM 100 – TV 100

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Την Μεγάλη Πέμπτη STREETLIGHT MANIFESTO @ Gagarin 205 !
6ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΒΟΛΟΥ
absent without leave - ευρωπαϊκή tour και νέο 12” ep
κυκλοφορεί το νέο CD «2O11: Εδώ, Έξω» η συνεργασία του συνθέτη Μανώλη Γαλιάτσου με τον τρομπετίστα Σωκράτη Άνθη.
Τη συναυλία των Twilight Singers της Αθήνας θα ανοίξει ο Ηis Majesty the King of Spain
ο Λουδιβίκος των Ανωγείων, M.Τετάρτη & Μ.Πέμπτη στο Γαία live
Αυτήν την Πέμπτη 14 Απριλίου οι Swans ζωντανά στο Gagarin 205
Οι TWILIGHT SINGERS την Πέμπτη 14/4 και στη Θεσ/νίκη. Μαζί τους οι ΙΝΚ
Kυκλοφορεί το νέο CD «Blues for the White Nigger» των ΜΚ – Ο.
Οι SOFT MACHINE στην Ελλάδα το Νοέμβριο