Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

“Σημεία επαφής” , 2ος Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας

5/8/2005

Σημεία επαφής , σημεία συνάντησης, σημεία δεσμών , ανθρώπων , συναισθημάτων και πραγμάτων, σημεία συγκέντρωσης , αλληλεπίδρασης, ένωσης , σημεία σύζευξης , όπως η προσωπική ματιά κάθε φωτογράφου μπορεί να αντιληφθεί.

Το εναλλακτικό διαδικτυακό πολιτιστικό περιοδικό www.cineek.gr στηρίζει και προβάλλει το 2ο Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Σημεία επαφής». Ο διαγωνισμός πρωτοκαθιερώθηκε με επιτυχία σαν παράλληλη εκδήλωση στο 6ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών 2004 (www.independent.gr) στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα ακολουθώντας τα βήματα του φεστιβάλ «μεταστεγάστηκε» στην Αθήνα..

Ο διαγωνισμός είναι μια συνεργασία του FOTO ART MAGAZINE - διαδικτυακό περιοδικό για τη φωτογραφία και την τέχνη (www.fotoartmagazine.gr )με το Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φίλμ και Βίντεο που θα διεξαχθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου του 2005 στο Δημοτικό κινηματογράφο Όνειρο του Ρέντη.Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2005, τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών. Η εμπρόθεσμη συμμετοχή αποδεικνύεται βάσει σφραγίδας ταχυδρομείου και ημερομηνίας αποστολής e-mail. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα υποβάλλει μια σειρά από 6 έως 12 φωτογραφίες, μια πλήρη θεματική ενότητα (portfolio). Θα βραβευθούν οι 6 καλύτερες σειρές φωτογραφιών από επταμελή κριτική επιτροπή ( φωτογράφων και εικαστικών ) .

Tα βραβεία θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2005 από τις ιστοσελίδες του Foto Art Magazine και του Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών φιλμ και βίντεο. Οι βραβεύσεις θα γίνουν στο Σινέ Όνειρο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη παράλληλα με τις βραβεύσεις του 7ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών φιλμ και βίντεο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2005 . Οι βραβευμένες σειρές θα εκτεθούν στον χώρο της Gallery Σινέ Όνειρο από τις 24 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2005. - Όλες οι συμμετοχές θα εκτεθούν σε μόνιμη έκθεση στην on line Gallery του FOTOART MAGAZINE και θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στις ιστοσελίδες του FOTOART και του Διεθνούς Πανοράματος.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του

www.cineek.gr

Αρχισυντάκτης του Cineek magazine

Παναγιώτης Χιονίδης

(Σωφρονιστικός Υπάλληλος Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού)

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
XΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ MUSE και MANIC STREET PREACHERS
THE SAINTS ARE COMING-double bill with GALLON DRUNK
Οι EAGLES επιστρέφουν με το πρώτο studio άλμπουμ τους μετά από 28 χρόνια!
HIP HOP FESTIVAL ΣΤΙΣ 13 OKTΩΒΡΗ ΣΤΟ "ΑΝ CLUB" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ...
Οι Tokio Hotel διέθεσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς 10.000 eur, από δημοπρασία κιθάρας
CHUCK PROPHET – Soap and Water, νέα δουλειά
Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ στη Σόφια
1 year of Puzzlemusik ...
Νέο άλμπουμ από τον Jay-Z το Νοέμβριο, με αφορμή την νέα ταινία του Ridley Scott "American Gangster"!
"Το Ουρλιαχτό Του Έρωτα" πρεμιέρα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου